• Počele moto trke „Nagrada Zrenjanina 2018.“

    U toku su moto-trke na licenciranoj moto stazi u Industrijskoj zoni „Jugoistok Ečka“, koje združeno organizuju Auto-moto savez Srbije i Auto moto klub „Petrovgrad“. Pokrovitelji manifestacije su Grad Zrenjanin i Ministarstvo omladine i sporta.     -Veliko je zadovoljstvo da u našoj industrijskoj zoni, na licenciranoj stazi, održavamo moto trke a posebno se zahvaljujem svima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počele moto trke „Nagrada Zrenjanina 2018.“

    U toku su moto-trke na licenciranoj moto stazi u Industrijskoj zoni „Jugoistok Ečka“, koje združeno organizuju Auto-moto savez Srbije i Auto moto klub „Petrovgrad“.

    Pokrovitelji manifestacije su Grad Zrenjanin i Ministarstvo omladine i sporta.

     

    Nagrada Zrenjanina 2018
    Foto: Nikola Milić

     

    -Veliko je zadovoljstvo da u našoj industrijskoj zoni, na licenciranoj stazi, održavamo moto trke a posebno se zahvaljujem svima koji su verovali da Grad Zrenjanin može da organizuje ovakav spektakl, pre svih tu mislim na AMSS. Posebna zahvalnost upućena je Auto moto klubu „Petrovgrad“ koji se veoma potrudio da sve funkcioniše na najbolji mogući način. Ovo je lepa promocija i zone i grada, a svi koji nam dolaze u goste mogu da primete da imamo nove stanare u ovoj zoni. Naš cilj je da se u Zrenjaninu svake godine organizuju trke, a da u zoni bude sve više privrednih subjekata – naglasio je, prilikom otvaranja manifestacije, zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

     

    Nagrada Zrenjanina 2018
    Foto: Nikola Milić

     

    A voditeljka programa na moto trkama Aleksandra Kandić podsetila je da je prošle godine moto staza u Zrenjaninu, posle gotovo četiri decenije nastojanja, dobila licencu od AMSS.
    Trke je svečano otvorio generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev, koji je tom prilikom svim učesnicima poželeo uspeh, sigurnu i bezbednu vožnju, a posetiocima uživanje u ovom spektaklu.

     

    Nagrada Zrenjanina 2018
    Foto: Nikola Milić

     

    Danas i sutra više od 50 takmičara pokazaće svoje umeće u tri discipline, moto klasik, super moto i road racing.

     

    Nagrada Zrenjanina 2018
    Foto: Nikola Milić

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport