• POČELA PRODAJA KARATA ZA MEČ FED KUPA IZMEĐU SRBIJE I AUSTRALIJE

    ZRENJANIN – Juče je počela prodaja karata za meč plej ofa Svetske grupe B Fed kup takmičenja između ženskih selekcija Srbije i Australije, koji će biti odigran u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Ulaznice za ovaj susret mogu da se kupe na prodajnim mestima agencije Eventim.     Sve informacije o prodajnim mestima agencije Eventim možete naći […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POČELA PRODAJA KARATA ZA MEČ FED KUPA IZMEĐU SRBIJE I AUSTRALIJE

    ZRENJANIN – Juče je počela prodaja karata za meč plej ofa Svetske grupe B Fed kup takmičenja između ženskih selekcija Srbije i Australije, koji će biti odigran u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Ulaznice za ovaj susret mogu da se kupe na prodajnim mestima agencije Eventim.

     

     

    Sve informacije o prodajnim mestima agencije Eventim možete naći na sajtu  www.eventim.rs

     

    Cena pojedinačnih karata iznosi 200 dinara, a cena kompleta karata (za oba dana takmičenja) je 300 dinara.

     

    U dane mečeva karte će se prodavati samo na biletarnici Kristalne dvorane, od 10 do 17 časova.

     

    Prvog dana takmičenja (22. april) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 13 časova, a vrata dvorane će biti otvorena 90 minuta ranije. Drugi meč startuje odmah po završetku prvog.

     

    Drugog dana takmičenja (23. april) igraju se dva singl meča i dubl meč. Prvi singl meč počinje u 13 časova, a sledi drugi singl i na kraju dubl.

     

    Juče je, inače, istekao rok za prijavu ekipa koje će na teren izvesti selektori Srbije i Australije u meču plej ofa Fed kupa za popunu Svetske grupe B za 2018. godinu.

     

    U ITF (Međunarodnu tenisku federaciju) juče je iz Teniskog saveza Srbije poslat spisak sa imenima igračica na koje će selektor NIS Fed kup reprezentacije Srbije računati u predstojećem susretu.

     

    Za duel sa selekcijom Australije, koji je na programu 22. i 23. aprila, u Zrenjaninu, selektorka srpskog tima Tatjana Ječmenica – Jevtić odlučila se za sledeći tim: Nina Stojanović (126. na WTA listi singlova), Aleksandra Krunić (132), Ivana Jorović (173) i Dejana Radanović (329).

     

    Selektor Fed kup tima Australije Alisija Molik odlučila se za sledeći tim: Daria Gavrilova (28. na WTA listi singlova), Ešli Barti (85), Desti Ajava (192), Kejsi Delakava (91. u dublu na WTA listi).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport