• POBEDNIČKOJ EKIPI NAGRADA OD 200.000 DINARA

    ZRENJANIN – Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu počinje u nedelju, 25. decembra i biće organizovan u Kristalnoj dvorani, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće. Ivan Mikalački, iz Organizacionog odbora turnira, kazao je da će izvlačenje parova biti održano 23. decembra. On je naveo da je do sada prijavljeno više […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POBEDNIČKOJ EKIPI NAGRADA OD 200.000 DINARA

    ZRENJANIN – Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu počinje u nedelju, 25. decembra i biće organizovan u Kristalnoj dvorani, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

    Ivan Mikalački, iz Organizacionog odbora turnira, kazao je da će izvlačenje parova biti održano 23. decembra. On je naveo da je do sada prijavljeno više od dvadeset ekipa, a prijavljivanje je moguće do samog izvlačenja.

    Budući da je u toku rekonstrukcija hale „Medison“, ovogodišnji turnir biće ranije završen, bez u takmičenja u veteranskoj konkurenciji.

    Nagradni fond je isti kao i prethodne godine – za osvojeno prvo mesto sledi nagrada od 200.000 dinara, drugoplasirani će dobiti 100.000, dok za trećeplasiranu ekipu nagrada iznosi 50.000 dinara.

    Generalni pokrovitelj turnira je Grad Zrenjanin.

    Pomoćnik gradonačenika Duško Radišić je pozvao sugrađane da u što većem broju posete ovo sportsko takmičenje, koje se organizuje peti put zaredom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport