• PLIVAČKI KLUB PROLETER: ŽETVA MEDALJA U RUMUNIJI

    REŠICE – Na plivačkom Kupu Banata, održanom u rumunskom gradu Rešici, zrenjaninski Proleter nastupio je sa desetoro takmičara. Treneri Radišić i Lenđer zadovoljni su nastupom i osvojenim medaljama.     Zlatne medalje osvojili su Anđela Stevanov, na 100 metara kraul, Ognjen Kovačević, na 50 leđno, Justin Cvetkov, na 50 kraul i 50 metara leđno, i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLIVAČKI KLUB PROLETER: ŽETVA MEDALJA U RUMUNIJI

    REŠICE – Na plivačkom Kupu Banata, održanom u rumunskom gradu Rešici, zrenjaninski Proleter nastupio je sa desetoro takmičara. Treneri Radišić i Lenđer zadovoljni su nastupom i osvojenim medaljama.

     

     

    Zlatne medalje osvojili su Anđela Stevanov, na 100 metara kraul, Ognjen Kovačević, na 50 leđno, Justin Cvetkov, na 50 kraul i 50 metara leđno, i Marija Cabadaj, na 50 metara kraul.

     

    Srebrne medalje isplivali su Justin Cvetkov, na 50 metara delfin, Sara Vojnov, na 50 metara prsno i 50 delfin, a bronzane medalje osvojili su Ana Marić, na 50 metara kraul, Sara Vojnov, na 50 metara leđno i Justin Cvetkov, na 50 metara prsno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport