• Plivačima Proletera četrnaest medalja na prvenstvu u Kragujevcu

    Plivački klub Proleter učestvovao je prošlog vikenda na prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno u Kragujevcu.   Ekipa je nastupila sa 17 takmičara, koji su osvojili ukupno 14 medalja. Juniori su ekipno zauzeli peto mesto. Trener ekipe je bio Dragan Jocić.     Srebrne medalje osvojili su Nikola Aćin, u trci 100 metara leđno, Enja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivačima Proletera četrnaest medalja na prvenstvu u Kragujevcu

    Plivački klub Proleter učestvovao je prošlog vikenda na prvenstvu Srbije za juniore i apsolutno u Kragujevcu.

     

    Ekipa je nastupila sa 17 takmičara, koji su osvojili ukupno 14 medalja. Juniori su ekipno zauzeli peto mesto. Trener ekipe je bio Dragan Jocić.

     

    Ivan Lenđer
    Ivan Lenđer

     

    Srebrne medalje osvojili su Nikola Aćin, u trci 100 metara leđno, Enja Katnić, u trci na 200 metara delfin, i Vladimir Petraš, na 400 mešovito.

     

    Vladimir Petraš
    Vladimir Petraš

     

    Bronzane medalje su osvojili Ivan Lenđer na 50 i 100 metara kraul, Nikola Aćin na 50 metara apsolutno, Ivana Novaković na 100 metara kraul kod juniora i u istoj disciplini apsolutno, Enja Katnić na 400 metara mešovito, Vladimir Petraš na 1.500 kraul i Nikola Marić na 200 metara leđno.

     

    Enja Katnić
    Enja Katnić

     

    Treće mesto osvojile su i štafete i to na 4×100 kraul juniorke u sastavu Novaković, Cvetković, Katnić i Meljanac, na 4×200 juniorke u sastavu Novaković, Cvetković, Katnić i Meljanac, i 4×200 kraul juniori u sastavu Vujin, Nikola i Nemanja Marić i Petraš.

     

    Ivana Novaković
    Ivana Novaković

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport