• PLIVAČI VIKTORIJE 1906. NASTAVLJAJU UZLAZNOM PUTANJOM

    NOVI SAD – Plivački klub „Viktorija 1906“ je, kao i svake godine, nastupio na 20. tradicionalnom međunarodnom mitingu „Deda Mraz“ u Novom Sadu.     U konkurenciji od preko 550 plivača iz Makedonije, Mađarske, BiH i Srbije, plivači „Viktorije“ dobro su plivali, nastavili su sa uzlaznom formom, i došli su do prvih medalja na ovom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLIVAČI VIKTORIJE 1906. NASTAVLJAJU UZLAZNOM PUTANJOM

    NOVI SAD – Plivački klub „Viktorija 1906“ je, kao i svake godine, nastupio na 20. tradicionalnom međunarodnom mitingu „Deda Mraz“ u Novom Sadu.

     

     

    U konkurenciji od preko 550 plivača iz Makedonije, Mađarske, BiH i Srbije, plivači „Viktorije“ dobro su plivali, nastavili su sa uzlaznom formom, i došli su do prvih medalja na ovom takmičenju.

     

     

    Danilo Kepić osvojio je zlatnu medalju na 50 metara leđno, bronzanu na 50 metara kraul i bronzanu u štafeti 4×50 metara kraul, a Vuk Stojkov bronzanu na 50 metara prsno i bronzanu u štafeti 4x 50 metara kraul.

     

     

    Blaginja i Petrija Džagić osvojile su bronzane medalje na 4×50 kraul.

     

    Nastupili su još Atanas Džagić, Marko Jovanov, Đorđe Somborski, Pavle Nedić i Sara Delić. Trener ekipe je bio Davor Žigić.

     

     

    – Treću godinu za redom nastupamo na ovom mitingu. Atmosfera je zaista sjajna, kako za druženje tako i za takmičenje. Kao i uvek, izuzetno sam ponosan na sve svoje plivače. Ovo je bila sjajna godina za nas i veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima. Opuštanja nema, tako da i tokom praznika i raspusta nastavljamo vredno sa treninzima. Odmaraćemo se kratko za vreme predstojećih praznika – istakao je za portal zrenjaninski.com trener Davor Žigić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport