Sport

PLIVAČI VIKTORIJE 1906. NASTAVLJAJU UZLAZNOM PUTANJOM

NOVI SAD – Plivački klub “Viktorija 1906” je, kao i svake godine, nastupio na 20. tradicionalnom međunarodnom mitingu “Deda Mraz” u Novom Sadu.

 

 

U konkurenciji od preko 550 plivača iz Makedonije, Mađarske, BiH i Srbije, plivači “Viktorije” dobro su plivali, nastavili su sa uzlaznom formom, i došli su do prvih medalja na ovom takmičenju.

 

 

Danilo Kepić osvojio je zlatnu medalju na 50 metara leđno, bronzanu na 50 metara kraul i bronzanu u štafeti 4×50 metara kraul, a Vuk Stojkov bronzanu na 50 metara prsno i bronzanu u štafeti 4x 50 metara kraul.

 

 

Blaginja i Petrija Džagić osvojile su bronzane medalje na 4×50 kraul.

 

Nastupili su još Atanas Džagić, Marko Jovanov, Đorđe Somborski, Pavle Nedić i Sara Delić. Trener ekipe je bio Davor Žigić.

 

 

– Treću godinu za redom nastupamo na ovom mitingu. Atmosfera je zaista sjajna, kako za druženje tako i za takmičenje. Kao i uvek, izuzetno sam ponosan na sve svoje plivače. Ovo je bila sjajna godina za nas i veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima. Opuštanja nema, tako da i tokom praznika i raspusta nastavljamo vredno sa treninzima. Odmaraćemo se kratko za vreme predstojećih praznika – istakao je za portal zrenjaninski.com trener Davor Žigić.

Podeli članak
sinovoz
FAM