• Plivači Proletera uspešni na prestižnom međunarodnom takmičenju

    Za vikend je u Beogradu održano prestižno međunarodno plivačko takmičenje „11. april“, u okviru kog su održana tri takmičenja – Grand prix za starije plivače, „Plivko“ za najmlađe i Masters za veterane. Ukupno je na takmičenju učestvovalo oko 1.000 plivača iz 8 zemalja.   Na takmičenju „11. april – Grand prix“, Plivački klub Proleter je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Proletera uspešni na prestižnom međunarodnom takmičenju

    Za vikend je u Beogradu održano prestižno međunarodno plivačko takmičenje „11. april“, u okviru kog su održana tri takmičenja – Grand prix za starije plivače, „Plivko“ za najmlađe i Masters za veterane. Ukupno je na takmičenju učestvovalo oko 1.000 plivača iz 8 zemalja.

     

    Na takmičenju „11. april – Grand prix“, Plivački klub Proleter je nastupio sa 32 takmičara.

     

    Plivači Proletera osvojili su pet medalja: Nikola Aćin bronzanu na 50 metara leđno i 50 kraul, Lena Stoiljkovski zlatnu na 800 kraul, Ognjen Kovačević zlatnu na 100 metara leđno i Marko Vujin bronzanu na 50 kraul.

     

    Plivački klub Proleter

     

    Na takmičenju „Plivko“ Proleter je učestvovao sa sedam takmičara.

     

    Nevena Petraš osvojila je zlato na 100 metara leđno, Vuk Šuvački srebro na 100 leđno i Ana Gančov bronzu na 100 leđno.

     

    Na takmičenju Masters za veterane, Proleter je osvojio pet medalja. Vladimir Filipaš osvojio je zlatnu medalju na 50 metara prsno i 50 delfin, Dragan Mirkov zlatnu medalju na 100 kraul i srebro na 50 kraul, i Aleksandar Stanojević srebrnu medalju na 50 metara delfin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport