• PLIVAČI PROLETERA IZ VODE IZAŠLI SA NAJSJAJNIJIM ODLIČJIMA

    BEOGRAD, ADA – U Beogradu je od 4. do 6. avgusta održano Prvenstvo Srbije u plivanju za juniore i seniore, na kojem je učestvovalo 345 takmičara iz 45 klubova.     Ekipa zrenjaninskog Proletera je nastupila sa 18 takmičara koji su osvojili ukupno deset medalja. Treneri ekipe su bili Pejinović i Jocić.   Zlato je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLIVAČI PROLETERA IZ VODE IZAŠLI SA NAJSJAJNIJIM ODLIČJIMA

    BEOGRAD, ADA – U Beogradu je od 4. do 6. avgusta održano Prvenstvo Srbije u plivanju za juniore i seniore, na kojem je učestvovalo 345 takmičara iz 45 klubova.

     

     

    Ekipa zrenjaninskog Proletera je nastupila sa 18 takmičara koji su osvojili ukupno deset medalja. Treneri ekipe su bili Pejinović i Jocić.

     

    Zlato je osvojio Nikola Aćin (50m slobodno), kao i dva srebra na 50m leđno i 100m leđno. Srebrna medalja pripala je i Ivanu Lenđeru na 50m delfin.

     

    Bronzane medalje osvojili su Ivan Lenđer (50m slobodno), Marko Danev (200m leđno), štefete 4 x 100m slobodno (Poša, Aćin, Danev, Lenđer), i 4 x 200m slobodno (Aćin, Marić, Danev, Petraš), kao i Danica Cvetković na 200m slobodno i 200m leđno.

     

    plivanje-proleter

     

    Takođe, Plivački klub Proleter je sa 22 takmičara učestvovao na međunarodnom plivačkom mitingu Delfin Kup 2017 u Adi, na kojem je nastupilo 300 plivača iz Srbije, Hrvatske, Izraela, Mađarske, Nemačke i Rumunije.

     

    Osvojeno je ukupno sedam medalja, od čega šest zlatnih. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

     

    Zlato su osvojili Marko Vujin (50m slobodno), Justin Cvetkov (50m slobodno i 50m leđno), Marko Vujin (50m delfin), Nevena Petraš (50m leđno) i Laura Horvat (50m delfin), dok je srebro pripalo Đorđu Čarniću (50m leđno).

     

    Ovim takmičenjima je završena sezona takmičarskog plivanja PK Proleter. Takmičari će imati dve nedelje odmora i već 21. avgusta počinje nova sezona pripremema u Bijeloj, u Crnoj Gori.

     

    Škola plivanja i obuka neplivača će neprestano raditi tokom celog leta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport