• PLIVAČI PROLETERA DONELI KUĆI 26 MEDALJA!

    KIKINDA – Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa 57 takmičara na međunarodnom plivačkom mitingu koji je prošlog vikenda održan u Kikindi.     U konkurenciji 400 plivača iz Slovačke, Rumunije, BiH i Srbije, zrenjaninski plivači osvojili su 26 medalja, a Justin Cvetkov proglašen je za najboljeg plivača u njegovoj kategoriji. Treneri ekipe su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLIVAČI PROLETERA DONELI KUĆI 26 MEDALJA!

    KIKINDA – Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je sa 57 takmičara na međunarodnom plivačkom mitingu koji je prošlog vikenda održan u Kikindi.

     

    plivacki klub proleter

     

    U konkurenciji 400 plivača iz Slovačke, Rumunije, BiH i Srbije, zrenjaninski plivači osvojili su 26 medalja, a Justin Cvetkov proglašen je za najboljeg plivača u njegovoj kategoriji. Treneri ekipe su bili Radišić, Lenđer i Gogić.

     

    Zlatne medalje osvojili su Justin Cvetkov (dve), Vuk Šuvački, Ivana Novaković i Nevena Petraš.

     

    plivacki klub proleter

     

    Srebrne medalje osvojili su Ognjen Kovačević (dve), Đorđe Čarnić, Luka Miladić (dve), Vuk Šuvački, Justin Cvetkov, Anđela Stevanov, Marija Cabadaj, Sara Vojnov i Nevena Petraš.

     

    Bronzane medalje osvojili su Ognjen Kovačević, Vuk Šuvački, Đorđe Čarnić (dve), Nevena Petraš, Lara Lilić (dve), Dunja Eremić, Sara Vojnov i Laura Horvat.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport