• PLIVAČI “PROLETERA” BLISTALI NA ŠARENGRADU

    Ekipa plivačkog kluba “Proleter” učestvovala je sa 7 takmičara na međunarodnom plivačkom mitingu Šarengradski kup u Kruševcu.     Na takmičenju je učestvovalo 343 takmičara iz 28 klubova. Ekipa Proletera je osvojila ukupno 13 medalja, a plivač Vuk Šuvački je proglašen za najboljeg takmičara u kategoriji 2006. godište. Trener ekipe je bio Milorad Radišić.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLIVAČI “PROLETERA” BLISTALI NA ŠARENGRADU

    Ekipa plivačkog kluba “Proleter” učestvovala je sa 7 takmičara na međunarodnom plivačkom mitingu Šarengradski kup u Kruševcu.

     

    plivanje

     

    Na takmičenju je učestvovalo 343 takmičara iz 28 klubova. Ekipa Proletera je osvojila ukupno 13 medalja, a plivač Vuk Šuvački je proglašen za najboljeg takmičara u kategoriji 2006. godište. Trener ekipe je bio Milorad Radišić.

     

    Zlatne medalje osvojili su Ognjen Kovačevič, Vuk Šuvački, Marko Danev i Lara Lilić. Srebrom su se okitili Vuk Šuvački, Marko Danev, Dino Doroslovački, Lena Stoiljkovski, Lara Lilić i štafeta 4×50 metara .Od ponedeljka 15.maja, seniorska reprezentacija Srbije u plivanju se nalazi na dvonedeljnim pripremama u Banja Luci gde će od 27do 28.maja učestvovati na jakom međunarodnom plivačkom mitingu Banja Luka open 2017.

     

    Na pripremama se nalazi član “Proletera” Ivan Lenđer, a trener i selektor reprezentacije Srbije je Dejan Pejinović. Na istom takmičenju će učestvovati i ekipa Proletera sa 7 plivača koje će voditi trener Dragan Jocić. Na čelu ekipe biće  juniorski reprezentativac Nikola Aćin. Takođe, na takmičenju će učestvovati selekcija Plivačkog saveza Vojvodine za koju će nastupiti kadetski reprezentativac i član “Proletera” Marko  Vujin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport