• PETARDA KRAJ SKROBARE: UBEDLJIVA POBEDA RADNIČKOG

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Mladost (Bački Jarak) 5:1 (poluvreme 2:1)   Goleada i ubedljiva pobeda fudbalera Radničkog u duelu protiv Mladosti iz Bačkog Jarka, obeležili su utakmicu 10. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, koja je odigrana pred oko 500 gledalaca na stadionu kraj Skrobare.     Već u uvodnim minutima utakmice, igrači Radničkog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PETARDA KRAJ SKROBARE: UBEDLJIVA POBEDA RADNIČKOG

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Mladost (Bački Jarak) 5:1 (poluvreme 2:1)

     

    Goleada i ubedljiva pobeda fudbalera Radničkog u duelu protiv Mladosti iz Bačkog Jarka, obeležili su utakmicu 10. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, koja je odigrana pred oko 500 gledalaca na stadionu kraj Skrobare.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Već u uvodnim minutima utakmice, igrači Radničkog uspostavljaju prepoznatljivu igru koja u osmom minutu rezultira efektnim golom Milivojeva sa oko 20 metara za vođstvo od 1:0. U 19. minutu, nakon konfuzije u odbrani domaće ekipe, fudbaler Mladosti Đokić postiže izjednačujući pogodak. U tim trenucima domaća ekipa ponovo preuzima inicijativu, a drugim pogotkom Milivojeva, u 31. minutu, crveno – crni ponovo prelaze u vođstvo od 2:1. Tim rezultatom se odlazi na poluvreme.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U drugom poluvremenu, činilo se da postoji samo jedna ekipa na terenu. Već u 48. minutu, Matić sa ivice šesnaesterca šalje loptu tik pored leve stative, a deset minuta kasnije, Milivojev, svojim trećim golom uvećava prednost izabranika Predraga Kandića. Već u narednom minutu, nakon centaršuta Matića, Kovačević sa 6 metara pogađa mrežu gostiju za 4:1.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Poslednji gol na utakmici viđen je u 73. minutu, kada Milivojev po četvrti put zatresa mrežu Bačkojarčana, za ubedljivih 5:1.

     

    -Dočekali smo i ovakvu utakmicu. Ipak, prvo poluvreme nije nagoveštavalo da će na kraju biti ovako ubedljiv rezultat u našu korist. U drugom poluvremenu izašli smo mnogo agresivnije i motivisanije, tako da smo na kraju i zasluženo pobedili – uz osmeh je izneo viđenje utakmice Predrag Kandić, prvi strateg ekipe sa Šećerane.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Kandić je dodao da je njegova ekipa očekivala mnogo čvršću utakmicu, znajući da je Mladost pre ove utakmice imala samo dva poraza u dosadašnjem prvenstvu.

     

    Peđa je takođe prokomentarisao ulazak Milivojeva u neku pravu formu, uz četiri postignuta pogotka na utakmici sa ekipom iz Bačkog Jarka.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – To što možda nije u nekim prethodnim utakmicama iskoristio, danas jeste. On je i ranije ulazio u gol šanse, dobro je igrao, čekali smo ga i, eto… Posebno mi je drago zbog njega, jer on odlično radi na treninzima. Svi momci su imali dobar pristup, tako da je ovo pobeda ekipe, ali Milivojev je izašao iz te ekipe kao najzaslužniji individualac – ocenio je Kandić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport