• PET ZLATNIH MEDALJA ZA NIKOLU TRAJKOVIĆA

    Plivač nastupio na Maryland State Championship-u

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Plivač zrenjaninskog Proletera Nikola Trajković, koji studira u Americi, proteklog vikenda nastupio je na Maryland State Championship-u, održanom na St Mary’s University-u.

    Nikola Trajković (u sredini)
    Nikola Trajković (u sredini)

    Trajković je plivao u četiri pojedinačne trke i dve štafete, i pobedio je u pet, od ukupno šest trka. Osvojio je zlato na 100 m prsno, 200 miks, 400 miks, 4×100 kraul i 4×100 miks, dok mu je pripalo srebro na 200 prsno.

    – Zadovoljan sam svojim, kao i nastupom ostalih plivača iz mog tima. Takođe mi je drago što sam tituli prvaka Srbije ove godine dodao još pet titula prvaka Marylanda, u kojem sada živim – poručuje iz Amerike za portal zrenjaninski.com Nikola Trajković.

    Ostatak leta naš sagovornik planira da provede trenirajući decu i radeći, a u planu mu je i da poseti Njujork i Ocean City.

    – Krajem avgusta se vraćam u bazen i na fakultet UMBC, gde ću nastaviti treću godinu ekonomskih studija – ističe Trajković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport