• PET SREBRNIH MEDALJA ZA KAJAKAŠE BEGEJA

    BAČKA PALANKA – Proteklog vikenda je u Bačkoj Palanci, na jezeru „Tikvara“, održano ekipno prvenstvo Vojvodine u kajaku i kanuu na mirnim vodama u svim kategorijama.     Na prvenstvu je učestvovalo 25 klubova iz Srbije, jedan klub sa Kipra i drugi M-TEL iz BiH.   Takmičari Kajak kluba „Begej“ osvojili su pet srebrnih medalja. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PET SREBRNIH MEDALJA ZA KAJAKAŠE BEGEJA

    BAČKA PALANKA – Proteklog vikenda je u Bačkoj Palanci, na jezeru „Tikvara“, održano ekipno prvenstvo Vojvodine u kajaku i kanuu na mirnim vodama u svim kategorijama.

     

    kajak-begej

     

    Na prvenstvu je učestvovalo 25 klubova iz Srbije, jedan klub sa Kipra i drugi M-TEL iz BiH.

     

    Takmičari Kajak kluba „Begej“ osvojili su pet srebrnih medalja.

     

    Najuspešniji takmičari su bili Milan Zvekić i Nikola Kovačević, koji su u kategorijama kadeta i juniora dominirali i osvojili tri srebrne medalje.

     

    Četvrtu srebrnu medalju za klub osvojile su Biljana Vukov i Beatrix Orban u kategoriji pionirki u K-2 na 500 metara, a petu srebrnu medalju osvojili su, u kategoriji seniora, Goran i Srđan Đorđević u K-2 1000 metara.

     

    kajak-begej

     

    U ostalim finalnim trkama učestvovali su još i Klara Mezei, Šeron Švarc, Bojana Kojčić, Ana Horvat, David Kovačević, Nikola Tatalović i Matija Bajkučin.

     

    Ovo takmičenje je pokazalo da su takmičari Kajak kluba „Begej“ u odličnoj formi i da se dobri rezultati mogu očekivati i na narednom prvenstvu Srbije koje će biti održano početkom septembra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport