• Pet od pet: Vaterpolisti Proletera i dalje neporaženi (Foto)

    VK Proleter – VK NBG Vukovi 13:9 (2:2, 5:3, 4:1, 2:3)   Nastavili su vaterpolisti zrenjaninskog Proletera sa dominacijom u Prvoj A ligi. Izabranici Dobrice Brdarića savladali su u subotu, 21. novembra, na bazenu SC „Jug“ u Zrenjaninu, ekipu VK NBG Vukovi sa 13:9, te su na taj način i nakon pet odigranih kola ostali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pet od pet: Vaterpolisti Proletera i dalje neporaženi (Foto)

    VK Proleter – VK NBG Vukovi 13:9 (2:2, 5:3, 4:1, 2:3)

     

    Nastavili su vaterpolisti zrenjaninskog Proletera sa dominacijom u Prvoj A ligi. Izabranici Dobrice Brdarića savladali su u subotu, 21. novembra, na bazenu SC „Jug“ u Zrenjaninu, ekipu VK NBG Vukovi sa 13:9, te su na taj način i nakon pet odigranih kola ostali jedini neporaženi u tekućem šampionatu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pokorio Istanbul: Dva nova pehara u trofejnoj sali Zorana Ludoškog

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Nemanja Matković sa tri postignuta pogotka. Po dva gola dali su Mirel Ćatović, Stefan Tomićević i Mateja Bosić, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Danilo Čabrilo, Milijan Ćurčin i Viktor Mesaroš.

     

     

    – Bila je ovo vrlo teška i zahtevna utakmica, i fizički i psihički. Ekipa novobeogradskih Vukova je pokazala kvalitet. U pitanju je izuzetno spremna ekipa, kako u fizičkom smislu, tako i tehnički i taktički, te je time naša pobeda značajnija. Sad smo se izdvojili na čelu tabele i nadam se da ćemo do kraja prvog dela prvenstva nastaviti u ovakvom ritmu – izjavio je po završetku utakmice Dobrica Brdarić, trener VK Proleter.

     

    U narednom kolu, koje je na programu za dve nedelje, ekipi Proletera sledi gostovanje u Valjevu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport