• PerSu mini košarkaški turnir

    PerSu mini košarkaški turnir počinje danas i trajaće do 15. septembra, od 19 do 22 časa na Trgu slobode u Zrenjaninu. Sve posetioce, osim odličnih ekipa, sjajnih košarkaških poteza i nadmudrivanja pod obručima, očekuje mnogo zabave i iznenađenja.   Posebna poslastica sve posetioce turnira očekuje u subotu, 14. septembra od 19 do 21 čas, kada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PerSu mini košarkaški turnir

    PerSu mini košarkaški turnir počinje danas i trajaće do 15. septembra, od 19 do 22 časa na Trgu slobode u Zrenjaninu. Sve posetioce, osim odličnih ekipa, sjajnih košarkaških poteza i nadmudrivanja pod obručima, očekuje mnogo zabave i iznenađenja.

     

    Posebna poslastica sve posetioce turnira očekuje u subotu, 14. septembra od 19 do 21 čas, kada će moći da uživaju u nesvakidašnjim potezima i impresivnim trikovima sa loptom Nemanje Tricky Blažića, najboljeg fristajl košarkaša na Balkanu. Ovaj pravi mađioničar sa loptom pokazaće svima svoje najbolje fristajl košarkaške finte i trikove.

     

    Ukoliko želite da proverite svoj talenat za košarku, dokažete svoje znanje i umeće ili naučite neki trik od Tricky-ja i možda mu “izađete” na crtu van linije 6,25, PerSu mini košarkaški turnir se ne propušta. Čak i u slučaju loših vremenskih uslova, turnir će biti održan u sportskoj sali gimnazije u Zrenjaninu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport