Sport Vesti Zrenjanin

PerSu marketi nagrađeni za doprinos razvoju sporta (Foto)

persu marketi dobili nagradu sportskog saveza

Na svečanosti održanoj u Gradskoj kući 20. februara, Sportski savez Grada Zrenjanina dodelio je godišnja priznanja za 2019. godinu. PerSu marketi dobili su priznanje za sponzora – donatora godine, odnosno priznanje za veliki doprinos razvoju sporta u Zrenjaninu.

 

„Tokom 23 godine postojanja, najveći fokus u našem društveno odgovornom poslovanju bilo je ulaganje u zajednicu, pomaganje raznim udruženjima, ustanovama, deci u sportu, kao i na pružanju podrške razvoju zdrave zajednice. U skladu sa našom vizijom i verom da dobro ide u krug, nastavićemo da vraćamo deo zarade zajednicama u kojima poslujemo, trudeći se da poboljšamo kvalitet života u njima. To je  preduslov za ostanak mladih ljudi i njihovih porodica ovde“, poručuju PerSu marketi.

 

Pročitajte još: Uručene Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019. (Foto)

 

Na svečanosti su dodeljena i priznanja najboljim sportistima, trenerima, sportskim radnicima, izveštačima, kao i posebna priznanja za ostvarene rezultate i doprinos afirmaciji sporta u 2019. godini.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM