• Partizan porazio Proleter, izostalo slavlje pred domaćom publikom (Foto)

    RK Proleter – RK Partizan 26:29 (poluvreme 12:15)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su treći uzastopni, a osmi ovosezonski poraz u tekućoj sezoni. Od njih je u nedelju, 8. decembra, u okviru 13. kola ARKUS Super lige Srbije, na parketu Kristalne dvorane, bolja bila ekipa RK Partizan iz Beograda, koja je slavila rezultatom 29:26.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Partizan porazio Proleter, izostalo slavlje pred domaćom publikom (Foto)

    RK Proleter – RK Partizan 26:29 (poluvreme 12:15)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su treći uzastopni, a osmi ovosezonski poraz u tekućoj sezoni. Od njih je u nedelju, 8. decembra, u okviru 13. kola ARKUS Super lige Srbije, na parketu Kristalne dvorane, bolja bila ekipa RK Partizan iz Beograda, koja je slavila rezultatom 29:26.

     

    Nakon utakmice, kapiten Proletera Marko Gaćinović osvrnuo se na razloge poraza.

     

    – Nadigrali su nas u gotovo svim segmentima. Pre svega su imali veću želju za pobedom, što su pokazali i na terenu. Sasvim zasluženo su pobedili. Nedopustivo je sa naše strane da ne pokažemo sportsku želju da slavimo pred domaćom publikom – kazao je Gaćinović.

     

     

    – Posle dva teška poraza protiv Crvene zvezde u Beogradu i Železničara u Nišu, nismo uspeli da se podignemo psihički. Nismo uspeli da razbijemo tu barijeru i u potpunosti smo nadigrani – rekao je Gorjan Spahić, koji je u odsustvu prvog trenera Ljubomira Obradovića vodio sa klupe zrenjaninske crveno-bele protiv Partizana.

     

    Pročitajte još: Odbojkaši iz Zrenjanina savladali Somborce maksimalnim rezultatom

     

    Najefikasniji u redovima domaće ekipe bio je Luka Radović sa osam postignutih pogodaka, dok se Dušan Mirić šest puta upisao u listu strelaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport