• Partizan poklekao u Zrenjaninu, Klečanke slavile pobedu (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Partizan 3:1 (18:25, 25:21, 25:23, 25:23)   Odbojkašice Kleka, pobedom nad beogradskim ŽOK Partizan, napravile su veliki korak ka zacrtanom cilju – opstanku u elitnom takmičenju. One su u sredu, 26. februara, pred oko 500 gledalaca, u Kristalnoj dvorani, u okviru 2. kola mini lige od 7. do 10. mesta, savladale […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Partizan poklekao u Zrenjaninu, Klečanke slavile pobedu (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Partizan 3:1 (18:25, 25:21, 25:23, 25:23)

     

    Odbojkašice Kleka, pobedom nad beogradskim ŽOK Partizan, napravile su veliki korak ka zacrtanom cilju – opstanku u elitnom takmičenju. One su u sredu, 26. februara, pred oko 500 gledalaca, u Kristalnoj dvorani, u okviru 2. kola mini lige od 7. do 10. mesta, savladale crno-bele iz prestonice rezultatom 3:1.

     

    Pročitajte još: Šahovski klub Naftagas ozbiljno se priprema za nastup u Prvoj ligi Srbije

     

     

    Neizvestan meč, pun preokreta, pripao je izabranicama Zorana Pavlovića. Sa tri nova upisana boda, Klečanke sada imaju osetnu bodovnu prednost nad glavnim konkurentima u borbi za opstanak, ŽOK Partizan i ŽOK Beograd.

     

    Fantastičan trio, Savović – Purčar – Miljević, bio je u većem delu susreta nerešiva enigma za gošće iz Beograda. Nataša Savović zabeležila je 20, Sara Vojnić Purčar 15, dok je Tamara Miljević upisala 13 direktnih poena.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]