• PAO DOGOVOR: PORTAL ZRENJANINSKI.COM MEDIJSKI SPONZOR VATERPOLO KLUBA CRVENA ZVEZDA!

    ZRENJANIN – Portal zrenjaninski.com novi je medijski sponzor Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“, dogovoreno je na sinoćnom sastanku kojem su prisustvovali predsednik VK „Crvena zvezda“ Viktor Jelenić, generalni sekretar Sportskog društva „Crvena zvezda“ Igor Milojević i predstavnici naše redakcije! Portal zrenjaninski.com će, kao medijski sponzor Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“, ubuduće redovno pratiti sve utakmice i dešavanja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PAO DOGOVOR: PORTAL ZRENJANINSKI.COM MEDIJSKI SPONZOR VATERPOLO KLUBA CRVENA ZVEZDA!

    ZRENJANIN – Portal zrenjaninski.com novi je medijski sponzor Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“, dogovoreno je na sinoćnom sastanku kojem su prisustvovali predsednik VK „Crvena zvezda“ Viktor Jelenić, generalni sekretar Sportskog društva „Crvena zvezda“ Igor Milojević i predstavnici naše redakcije!

    Vaterpolisti "Crvene zvezde"
    Vaterpolisti „Crvene zvezde“

    Portal zrenjaninski.com će, kao medijski sponzor Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“, ubuduće redovno pratiti sve utakmice i dešavanja vezana za ovaj klub.

    Saradnja portala zrenjaninski.com i „Crvene zvezde“ biće ozvaničena i na bilbordu koji će se, za vreme utakmica crveno – belih vaterpolista, nalaziti pored bazena.

    Vaterpolo klubovi „Proleter“ iz Zrenjanina i „Crvena zvezda“ iz Beograda postigli su sporazum o saradnji, na osnovu kojeg će beogradski klub, ubuduće, svoje takmičarske i trening utakmice igrati na bazenu u Zrenjaninu. Ovaj poduhvat podržao je Grad Zrenjanin.

    – Velika je čast što će tako veliki klub kao što je „Crvena zvezda“ biti domaćin u takmičarskim i trening utakmicama na zrenjaninskom bazenu. Bukvalno smo se u petnaest minuta dogovorili o međusobnoj saradnji, koja će biti na obostranu korist. Verujem da će naši momci uz „Crvenu zvezdu“ dosta naučiti, što će im biti od velike koristi u povratku u Prvu B ligu – kaže v.d. predsednika Vaterpolo kluba „Proleter“ Srđan Bogaroški.

    Pripreme pred prvu utakmicu na zrenjaninskom bazenu
    Pripreme pred prvu utakmicu na zrenjaninskom bazenu

    Predsednik Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“ Viktor Jelenić zahvalio je, kako kaže, prijateljima iz „Proletera“ na velikoj podršci.

    – Lepa vest je da ćemo mi biti domaćini u Zrenjaninu, a istovremeno, sve ćemo učiniti da se ovde vaterpolo razvije onako kako to ova sportska sredina zaslužuje. Sećam se da je u moje igračko vreme „Proleter“ imao dobre vaterpoliste u svim kategorijama, zašto da tako ne bude i sada. Želimo da napravimo još jedan vaterpolo centar u Srbiji, da deca masovno krenu na treninge vaterpola – istakao je Jelenić.

    On je objasnio da je Zrenjanin izabran zbog dobrih sportsko – tehničkih uslova na bazenu, i mnogo povoljnijih finansijskih uslova korišćenja prostora, nego u Beogradu.

    – Bazen je odličan, a ova seoba uklapa se u naše planove rezanja troškova. Ovde ćemo igrati regionalnu ligu, a verujem da ćemo na kraju ovde sa „Partizanom“ da se borimo za titulu prvaka Srbije – naglasio je Jelenić.

    Srđan Bogaroški, Viktor Jelenić i Igor Milojević
    Srđan Bogaroški, Viktor Jelenić i Igor Milojević

    Sekretar Sportskog društva „Crvena zvezda“ Igor Milojević ocenio je da se Zrenjanin pokazao kao pravi domaćin.

    – Mi ćemo na adekvatan način znati to da vratimo. Zvezda nije samo beogradski, već nacionalni klub, koji će sve učiniti da veliki uspeh ove zajedničke akcije rezultira pridobijanjem mladih Zrenjaninaca za vaterpolo – zaključio je Milojević.

    Sinoć je odigrana i utakmica prvog kola Regionalne A2 Triglav lige, u kojoj je novopečeni domaćin „Crvena zvezda“ savladala „Šabac“ rezultatom 9:7.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport