• Ozbiljne pripreme kadeta „Bečkereka“

    Savladali „Vojvode“ 11:5

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Bejzbol i Softbol klub „Bečkerek“ iz Zrenjanina, u ovoj bejzbol sezoni takmičiće se  na državnom nivou  u sve tri mlađe kategorije (U12, U14, U16).

    Ekipa „Bečkereka“
    Ekipa „Bečkereka“

    „Da bi obezbedili neophodno iskustvo i što veći broj takmičarskih utakmica za svoje kadete, igrače rođene 1999. i 2000.godine, „Bečkerek“ će odigrati šest prijateljskih utakmica sa ekipama koje igraju Prvu bejzbol ligu Srbije. Ove utakmice su uvrštene i u kalendar Bejzbol Saveza Srbije za 2015. godinu. Od ukupno šest takvih utakmica, dve će biti odigrane u Beogradu, a četiri u Zrenjaninu, na terenu Sportskog centra „Gradnulica“, saopštavaju iz kluba.
    U jednoj od utakmica iz tog programa, koja je već odigrana na bejzbol terenu na Adi Ciganliji u Beogradu, Zrenjaninci su savladali „Vojvode“ iz Zemuna. Kadetska ekipa „Bečkereka“ u sastavu Ivan Besedeš, Vukašin Vujin, Marko Marjanović, Ivan Milin, Miloš Đukić, Vukašin Antanasijević, Boris Jakšić, Stefan Antić, uz tri seniora, Vladimira Saravolca, Aleksandra Cakoa i Milana Saravolca, odigrala je dopadljivo, požrtvovano i efikasno. To pokazuje i rezultat 11:5, kojim je „Bečkerek“ savladao  „Vojvode“, aktuelne vicešampione Prve Bejzbol lige Srbije, četvorostruke šampione i šestostruke osvajače Kupa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport