• OVO SE NE PROPUŠTA: SPEKTAKULARNE MOTO TRKE!

    ZRENJANIN – Posle više od tri decenije, Zrenjanin će u subotu i nedelju, 16. i 17. septembra, ponovo biti domaćin spektakularne moto trke.     Pod nazivom „Velika nagrada grada Zrenjanina“, u Industrijskoj zoni „Ečka Jugoistok“, biće održani Nacionalni šampionat Srbije i Balkanski šampionat, a organizatori su Auto moto klub „Petrovgrad“, Grad Zrenjanin i Auto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVO SE NE PROPUŠTA: SPEKTAKULARNE MOTO TRKE!

    ZRENJANIN – Posle više od tri decenije, Zrenjanin će u subotu i nedelju, 16. i 17. septembra, ponovo biti domaćin spektakularne moto trke.

     

    moto trke

     

    Pod nazivom „Velika nagrada grada Zrenjanina“, u Industrijskoj zoni „Ečka Jugoistok“, biće održani Nacionalni šampionat Srbije i Balkanski šampionat, a organizatori su Auto moto klub „Petrovgrad“, Grad Zrenjanin i Auto moto savez Srbije.

     

    -Veoma nam je drago što će Zrenjaninci imati priliku da posle više od trideset godina uživaju u veštinama najboljih motociklista, s obzirom na to da se istovremeno održavaju trke za nacionalni i balkanski šampionat. Očekujemo učešće oko 80 najboljih takmičara iz Srbije i regiona, a nastupiće i najbolji zrenjaninski motociklisti, pa je ovo prilika da se na delu vidi vrhunska klasa vozača – kaže za portal zrenjaninski.com predsednik Auto moto kluba „Petrovgrad“ i direktor Auto moto tehničkog centra u Zrenjaninu Dragan Gudžev.

     

    Inače, Auto moto klub „Petrovgrad“ formiran je 2015. godine kako bi u rodni grad vratio odlične Zrenjanince koji su vozili za klubove u drugim gradovima. Trenutno za moto klub vozi sedam vozača, između ostalih i Nikola Krezić, zatim prvak Srbije Srđan Ostojić, i višestruki šampion Darko Todorov. Zrenjanin, takođe, ima i najviše licenciranih sudija.

     

    – Velika nagrada grada Zrenjanina je prilika da na najbolji način ispromovišemo grad, njegove turističke potencijale i mogućnosti u organizaciji ovakvih događaja, ali i dugu tradiciju auto moto sporta – ističe Gudžev.

     

    Prema satnici, u subotu, 16. septembra, treninzi počinju u 10 časova, a trke od 14.30 sati, a u nedelju, 17. septembra, treninzi su od 9 sati, a trke od 13 časova. Svečano otvaranje ovog moto spektakla je u subotu, u 13 časova, i očekuje se veliki broj gostiju.

     

    Staza na kojoj će se odvijati trke u nacionalnom šampionatu je licencirana, a ulaz je besplatan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport