• Ovo nisu više samo snovi: Vaterpolisti Proletera u Prvoj A ligi!

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera od naredne sezone takmičiće se u Prvoj A ligi! To je zvanična odluka Vaterpolo saveza Srbije (VSS), koju je ova organizacija prenela na svom oficijalnom sajtu.   VSS je saopštio da će se u Prvoj A ligi takmičiti sledeći klubovi: Beograd, PVK Bečej, Taš, Valjevo, Spartak Prozivka, Novobeogradski vukovi, Valis, Rasina, Proleter […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovo nisu više samo snovi: Vaterpolisti Proletera u Prvoj A ligi!

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera od naredne sezone takmičiće se u Prvoj A ligi! To je zvanična odluka Vaterpolo saveza Srbije (VSS), koju je ova organizacija prenela na svom oficijalnom sajtu.

     

    VSS je saopštio da će se u Prvoj A ligi takmičiti sledeći klubovi: Beograd, PVK Bečej, Taš, Valjevo, Spartak Prozivka, Novobeogradski vukovi, Valis, Rasina, Proleter i Tent.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Naši najbolji rvači trenutno su na pripremama na Kopaoniku

     

    Takmičenje u Prvoj A ligi u sezoni 2020/2021. se sastoji od ligaškog dela, plej auta i baražnih utakmica.

     

    Sistem takmičenja u ligaškom delu odvijaće se po dvostrukom bod sistemu (18 kola). Prva A liga zvanično će startovati 26. septembra, a završiće se 24. aprila 2021. godine.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport