• Otvoreni dan Crvene zvezde u nedelju u Zrenjaninu

    Za mališane koji vole fudbal a rođeni su od 2008. do 2012.godine, u nedelju 15. septembra na Gradskom stadionu (pomoćnom) biće organizovan jedan lep događaj.   Naime, fudbalski klub Crvena zvezda u saradnji sa klubovima u svojim regionalnim centrima, Proleterom iz Zrenjanina, Feniksom iz Šapca i Apolonom iz Kraljeva organizuje “Otvorene dane” za svu zainteresovanu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoreni dan Crvene zvezde u nedelju u Zrenjaninu

    Za mališane koji vole fudbal a rođeni su od 2008. do 2012.godine, u nedelju 15. septembra na Gradskom stadionu (pomoćnom) biće organizovan jedan lep događaj.

     

    Naime, fudbalski klub Crvena zvezda u saradnji sa klubovima u svojim regionalnim centrima, Proleterom iz Zrenjanina, Feniksom iz Šapca i Apolonom iz Kraljeva organizuje “Otvorene dane” za svu zainteresovanu decu rođenu od 2008. do 2012. godine koja bi želela da jednog dana budu deo Crvene zvezde.

     

    • U pitanju je otvoreni dan za trening na kom će sva zainteresovana deca moći da dođu i da se oprobaju, te da jednog dana budu možda i deo Omladinske škole Crvene zvezde, kaže za portal zrenjaninski.com Amir Teljigović, trener Proletera, koji se nalazi na čelu regionalnog centra u Zrenjaninu.

     

     

    • U Zrenjanin će doći nekoliko trenera iz Crvene zvezde. Oni mališani koji se najbolje pokažu imaće priliku da odu u Beograd na treninge koji će se održati u oktobru na terenima Omladinske škole, ističe Teljigović.

     

    Okupljanje mališana zakazano je za 9 i 30h a trening počinje u 10 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport