• OTVARANJE PRVOG TERENA ZA RUKOMET NA PESKU

    Obogaćen sadržaj na popularnom izletištu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Omladinski rukometni klub Zrenjanin i restoran „Malo jezero“ na Peskari najavili su otvaranje prvog terena za rukomet na pesku u našem gradu.

    rukomet-pesak

    Prezentacija budućeg olimpijskog sporta i otvaranje terena biće održano u četvrtak, 21. jula, u 18 časova, na terenima izletišta „Malo jezero“.

    Rukomet na pesku je novi sport nedovoljno poznat široj javnosti, a radi njegove popularizacije svetska rukometna organizacija je najavila da će biti uvršten i u Olimpijske igre.

    ORK Zrenjanin ima odlične rezultate u ovom sportu, pa je tako klub 24. juna, na međunarodnom turniru u rukometu na pesku u Novom Sadu osvojio prvo mesto u kategoriji 2001. godišta i treće mesto u kategoriji 1999. godišta.

    Na izletištu „Malo jezero“, koje se nalazi na kraju Mostarske ulice, na Peskari, postoji i teren za odbojku na pesku, na kojem već godinu dana redovno treniraju odbojkaški klubovi iz Zrenjanina.

    „Drago nam je da smo otvaranjem drugog terena i ove godine uspeli da obogatimo sadržaj na sve popularnijem izletištu. Pored hrane i osveženja restoran u leto nudi još i sunčanje na ležaljkama na jedinstvenoj travnatoj plaži u okolini, kao i čamac za romantične vožnje na vodi“, poručuju iz restorana „Malo jezero“.

    Već u petak, 22. jula, održaće se turnir mlađe kategorije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport