• Osvojen bod na gostovanju u Novim Banovcima

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, zabeležili su i treći ovosezonski remi, odigravši bez golova na gostovanju u Novim Banovcima, u subotu 8. septembra, u okviru 4. kola Srpske lige – grupa Vojvodina.   Viđena je tvrda i čvrsta utakmica, bez mnogo šansi, u kojoj su izabranici Predraga Kandića bazirali svoju igru na čuvanju sopstvene mreže.   Mogli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Osvojen bod na gostovanju u Novim Banovcima

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog, zabeležili su i treći ovosezonski remi, odigravši bez golova na gostovanju u Novim Banovcima, u subotu 8. septembra, u okviru 4. kola Srpske lige – grupa Vojvodina.

     

    Viđena je tvrda i čvrsta utakmica, bez mnogo šansi, u kojoj su izabranici Predraga Kandića bazirali svoju igru na čuvanju sopstvene mreže.

     

    Mogli su crveno beli sa Skrobare i do sva tri boda, međutim, stativa se isprečila da se nakon odlično izvedenog slobodnog udarca, Miljan Milivojev upiše u listu strelaca.
    U narednom, 5. kolu, ekipa Radničkog će na svom terenu dočekati novosadski Kabel. Utakmica se igra u subotu 15. septembra od 16 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport