• OSVAJALI MEDALJE NA NEKOLIKO TAKMIČENJA

    ZRENJANIN – U protekle dve nedelje takmičari Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ iz Zrenjanina imali su nekoliko takmičenja, na kojima su ostvarili zapažene rezultate. U Beogradu je održano prvenstvo Srbije za seniore do 23 godine, a najbolji rezultat je ostvario novi član ovog kluba Marko Grandić. On je u kategoriji do 66kg osvojio bronzanu medalju, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OSVAJALI MEDALJE NA NEKOLIKO TAKMIČENJA

    ZRENJANIN – U protekle dve nedelje takmičari Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ iz Zrenjanina imali su nekoliko takmičenja, na kojima su ostvarili zapažene rezultate.

    Mladi džudisti Proletera MD
    Mladi džudisti Proletera MD

    U Beogradu je održano prvenstvo Srbije za seniore do 23 godine, a najbolji rezultat je ostvario novi član ovog kluba Marko Grandić. On je u kategoriji do 66kg osvojio bronzanu medalju, sa ukupno tri pobede i jednim polufinalnim porazom. Peta mesta su osvojili Daniel Šipoš i Stevan Niškanović.

    „Nažalost, Dušan Sarić nije nastupao zbog povrede i nadamo se da će naš najbolji takmičar uspeti da se oporavi od neugodne povrede i da se pripremi za najbitinije takmičenje ove godine, a to je Super džudo liga Srbije, koja se održava 26. i 27. novembra“, navode u klubu „Proleter MD“.

    U Sremskoj Mitrovici je održano takmičenje za mlađe uzraste i medalje su osvojili Nemanja Rajković (zlato), Milan Bulaja (srebro), Dušan Momirski (srebro) i Marko Milutin (bronza). Na takmičenju je učestvovalo oko 350 takmičara iz Hrvatske, BiH i Srbije.

    Prethodnog vikenda je, takođe, u Bečeju održano veliko tradicionalno međunarodno takmičenje na kojem je nastupilo 450 takmičara iz 50 klubova (Mađarska, Bugarska, Hrvatska, BiH i Srbija). Od zrenjaninskih džudista zlatnu medalju je osvojio Nemanja Ristić, a bronzanu Nemanja Rajković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport