• OSTVARENO NEKOLIKO VEOMA ZAPAŽENIH REZULTATA

    KAĆ – Na zvaničnom prvenstvu Vojvodine u džudou za kadete i kadetkinje, koje se proteklog vikenda održalo u Kaću, među 140 učesnika iz 27 klubova, našli su se i članovi ODŽK Proleter iz Zrenjanina.     Ostvareno je nekoliko veoma zapaženih rezultata, među kojima je najvredniji bronzana medalja Dušana Ludoškog u kategoriji do 81kg.    […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OSTVARENO NEKOLIKO VEOMA ZAPAŽENIH REZULTATA

    KAĆ – Na zvaničnom prvenstvu Vojvodine u džudou za kadete i kadetkinje, koje se proteklog vikenda održalo u Kaću, među 140 učesnika iz 27 klubova, našli su se i članovi ODŽK Proleter iz Zrenjanina.

     

     

    Ostvareno je nekoliko veoma zapaženih rezultata, među kojima je najvredniji bronzana medalja Dušana Ludoškog u kategoriji do 81kg. 

     

    Pošto je ovo takmičenje bilo i direktno kvalifikaciono za prvenstvo Srbije, treba istaći da su među Zrenjanincima svoje mesto na tom prestižnom takmičenju izborili i Milica Milekić (63kg), Gordana Bošnjak (+70kg), Relja Momirov (55kg) i Petar Nikolin (90kg).

     

    Državno prvenstvo Srbije za 2018. godinu u džudou za kadete i kadetkinje će se održati 3. februara u Beogradu.

     

    Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport