Sport

OSLABLJENA EKIPA BEČKEREKA DOŽIVELA PORAZ

ZRENJANIN – Igrači Bejzbol i softbol kluba Bečkerek su, na terenu Sportskog centra “Gradnulica”, odigrali drugu zvaničnu prijateljsku utakmicu sa ekipom Vojvoda iz Zemuna.

bejzbol

Za razliku od prve takve utakmice, odigrane pre dva vikenda na Adi Ciganliji , koju je Bečkerek uspeo da reši u svoju korist 10:8, u drugoj su gosti iz Zemuna bili uspešniji.

Ekipa Vojvoda je došla u svom najboljem sastavu (Berec, Kukoleča), dok su Zrenjaninci bili oslabljeni neigranjem Vujina i Cakoa. Gosti su rano došli u vođstvo i stalno ga povećavali, do konačnih 1:8. Za domaće su bacala 4 pičera, odličan utisak su ostavili Vladimir Saravolac, Miloš Đukić i već standardni Marko Marjanović. Domaći nisu bili raspoloženi na palici (samo 1 hit, Đukić), a poen za domaće je postigao Milan Saravolac.

Ekipa Bečkereka je igrala pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća, u sastavu Vladimir Saravolac, Marko Marjanović, Ivan Milin, Miloš Đukić, Andrej Subu, Marko Đurić, Uroš Bursać, Danijel Grubić i Milan Saravolac.

Sezona se nastavlja pripremama na kampu, potom pionirskim turnirom u Italiji početkom jula i na kraju međunarodnim kadetskim turnirom u Beogradu koji se održava od 8. do 10. jula.

Podeli članak
sinovoz
FAM