• OSAM KLUBOVA UČESTVUJE NA KUPU PETROVGRADA

    ZRENJANIN – Još jedna međunarodna sportska manifestacija održava se ovog vikenda u našem gradu. Naime, u organizaciji KK Petrovgrad, od 26. do 28. januara, grad na obalama Begeja biće domaćin košarkaškog turnira PETROVGRAD CUP.     Na ovom turniru učešće je uzelo osam klubova, i to: ITU GVO BASKETBALL i SANKO BASKETBALL iz Turske, NOU […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OSAM KLUBOVA UČESTVUJE NA KUPU PETROVGRADA

    ZRENJANIN – Još jedna međunarodna sportska manifestacija održava se ovog vikenda u našem gradu. Naime, u organizaciji KK Petrovgrad, od 26. do 28. januara, grad na obalama Begeja biće domaćin košarkaškog turnira PETROVGRAD CUP.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Na ovom turniru učešće je uzelo osam klubova, i to: ITU GVO BASKETBALL i SANKO BASKETBALL iz Turske, NOU ESPLUGUES iz Španije, VEST ACTIV i CSS BEGA iz Rumunije, BSC BRATISLAVA iz Slovačke, kao i tri srpska kluba PLAY 021, PROLETER i PETROVGRAD. Utakmice će se odigravati kako u Kristalnoj dvorani, tako i u Medisonu.

     

    Početak turnira je zakazan za petak, 25. januar, u 12 časova, u Kristalnoj dvorani, a biće otvoren utakmicom KK Petrovgrad – BSC Bratislava (U14).

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport