Sport

ORGANIZOVAN PRIJEM ZA OSVAJAČE MEDALJA

ZRENJANIN – Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, i Aleksandar Jevđić, član Gradskog veća, organizovali su danas u Gradskoj kući prijem za 20 uspešnih sportista iz 12 klubova.

prijem-sportisti

Sportisti koji su bili na prijemu, tokom ove godine osvajali su medalje u pojedinačnoj konkurenciji na Svetskom kupu, evropskim i balkanskim šampionatima.

– Gradska uprava i Sportski savez grada Zrenjanina na ovaj način žele da čestitaju sportistima na velikim uspesima, i što svi oni na neki način brane boje našeg grada i države. Osvojene su ukupno 24 medalje, od koji je 7 zlatnih, 5 srebrnih i 12 bronzanih, uzrasta od pionira do seniora. Lokalna samouprava se trudi da obezbedi najbolje uslove za treniranje, a to se pre svega odnosi na infrastrukturne radove. Nedavno smo otvorili fiskulturnu salu u Aradcu, sutra se otvara sportski objekat u Botošu, a 17. novembra počinje sa radom fiskulturna sala u Mihajlovu – ispričao je Salapura, i podsetio da se hala „Medison“ trenutno renovira i da bi od Nove godine trebalo na raspolaganju da budu tri sportska terena.

prijem-sportisti

Osvajači medalja tokom ove godine su Đorđe Salapura, Anja Milovanović, Marina Oro, Dejan Cvrkota, Marina Đekić, Dušan Sarić, Goran Podunavac, Igor Garaj, Bojan Gostojić, Stefan Janjatov, Goran Sučević, Miloš Šućur, Valentina Tošić, Aleksandar Čolić, Danica Petkov, Ognjan Kuglić, Aleksandra Aranitović, Aleksa Gačev, Nikola Strugarević i Rada Perović.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.