• ORGANIZACIJA FUDBALSKIH TAKMIČENJA U NAREDNOJ SEZONI

    ZRENJANIN – Fudbalski savez grada u sezoni 2017/18. organizuje takmičenja kadeta i pionira za klubove A i B lige, a takmičenja petlića i pretpetlića organizuje za članove čiji su seniorski timovi u višim rangovima.     Na osnovu zahteva klubova, u ligama kadeta i pionira mogu da nastupe i igrači jednog starijeg godišta od redovnog. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ORGANIZACIJA FUDBALSKIH TAKMIČENJA U NAREDNOJ SEZONI

    ZRENJANIN – Fudbalski savez grada u sezoni 2017/18. organizuje takmičenja kadeta i pionira za klubove A i B lige, a takmičenja petlića i pretpetlića organizuje za članove čiji su seniorski timovi u višim rangovima.

     

    fudbal organizacija

     

    Na osnovu zahteva klubova, u ligama kadeta i pionira mogu da nastupe i igrači jednog starijeg godišta od redovnog. Razlog je nedovoljan broj igrača u naseljenim mestima. Na osnovu toga, u sezoni 2017/18. za kadete će nastupati igrači rođeni 2000. godine i pioniri sa napunjenih 13 godina, a za pionire igrači rođeni 2002. godine i petlići sa napunjenih 12 godina.

     

    U konkurenciji petlića su igrači rođeni 2005. godine i mlađi sa napunjenih 10 godina. Lige četiri najmlađa godišta su 2007, 2008, 2009. i 2010, s tim što u svakoj ligi uz redovno godište može da nastupa i jedno mlađe.

     

    Rok za prijave selekcija u novoj sezoni biće 20. avgust.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport