• Opet remi Radničkog, iz Čelareva se vratili sa jednim bodom

    FK ČSK – FK Radnički 1:1 (poluvreme 0:1)   Novi, sedmi ovosezonski remi, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog zabeležili su, ovog puta na gostovanju u Čelarevu, protiv ekipe ČSK.   Naime, u okviru 11. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u sredu, 17. oktobra, četa Predraga Kandića gostovala je u jednoj od srpskih prestonica piva, te umalo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Opet remi Radničkog, iz Čelareva se vratili sa jednim bodom

    FK ČSK – FK Radnički 1:1 (poluvreme 0:1)

     

    Novi, sedmi ovosezonski remi, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog zabeležili su, ovog puta na gostovanju u Čelarevu, protiv ekipe ČSK.

     

    Naime, u okviru 11. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u sredu, 17. oktobra, četa Predraga Kandića gostovala je u jednoj od srpskih prestonica piva, te umalo nije došla do sva tri boda, pošto je u većem delu igre bila u rezultatskoj prednosti.

     

    Crveno – crni sa Šećerane poveli su golom Milivojeva sa jedanaest metara, u 16. minutu susreta, i sve do par minuta pred kraj lavovski su čuvali gol viška, kada je u drugom minutu nadoknade vremena domaća ekipa, takođe iz penala, uspela da izjednači i na taj način zadrži bar jedan bod u Čelarevu.

     

    U narednom kolu, već u subotu, 20. otkobra, na stadionu kraj Skrobare, Radnički će u banatskom derbiju dočekati ekipu Dinama iz Pančeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški 

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport