Sport YTOP

ONI SU POSTIGLI VELIKI I ZA MNOGE NEOČEKIVAN USPEH!

ZRENJANIN – Za stonotenisere Gorana Perlića, Milana Zelena i Borisa Stoiljkovića, osvajače bronzanih medalja na nedavno održanom Evropskom prvenstvu za paraolimpijce u Sloveniji, kao i za njihovog trenera Slađanu Krsmanović, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegov pomoćnik Simo Salapura priredili su prijem u Gradskoj kući.

 

 

U ime naših paraolimpijaca, Goran Perlić zahvalio se na izuzetnoj podršci koju gradonačelnik Janjić i Grad Zrenjanin pružaju ovim sportistima.

 

– Naš uspeh je veliki i za mnoge neočekivan, ali je plod našeg dugogodišnjeg rada i velike podrške gradonačelnika i grada. Nadamo se u budućem vremenu još boljoj saradnji i samim tim još većim rezultatima – rekao je Perlić, ističući da se prvi put desilo da su tri paraolimpijca sa jednog takmičenja donela medalje u Zrenjanin.

 

U razgovoru sa paraolimpijcima, Janjić im je najpre čestitao na velikom uspehu koji su ostvarili, a zatim obećao podršku u nabavci novih rekvizita i opreme, neophodnih u pripremama za predstojeća takmičenja.

 

– Njihov uspeh sjajna je vest i za Srbiju, i za Zrenjanin, u koji su naši sportisti doneli tri, od ukupno šest osvojenih srpskih medalja. Ponosan sam što smo bar malo zaslužni za bolje uslove u kojima naši sportisti treniraju. Izdvajamo značajna sredstva za sport, deo toga ide i za stonotenisere i za strelce koji su takođe fantastični, a trudićemo se da ih pomažemo i dalje – obećao je Janjić.

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM