• OMLADINSKI DŽUDO KLUB PROLETER MD OSTVARIO ODLIČNE REZULTATE

    BEOGRAD – Proteklog vikenda u beogradskoj hali „Šumice“ održan je veliki međunarodni turnir „Trofej Beograda 2017“. Na turniru je učestvovalo 760 takmičara iz Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Rumunije i Grčke.     Takmičili su se mlađi poletarci, poletarci, mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti i juniori.   Omladinski džudo klub „Proleter MD“ Zrenjanin je ostvario […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OMLADINSKI DŽUDO KLUB PROLETER MD OSTVARIO ODLIČNE REZULTATE

    BEOGRAD – Proteklog vikenda u beogradskoj hali „Šumice“ održan je veliki međunarodni turnir „Trofej Beograda 2017“. Na turniru je učestvovalo 760 takmičara iz Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Rumunije i Grčke.

     

     

    Takmičili su se mlađi poletarci, poletarci, mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti i juniori.

     

    Omladinski džudo klub „Proleter MD“ Zrenjanin je ostvario odlične rezultate.

     

    Prva mesta osvojili su Lenka Stojanov, Ognjen Vukobrat i Milan Bulaja. Druga mesta u svojim kategorijama osvojili su Anja Kuručev, Dina Terzin i Mihajlo Vujović. Na treće mesto plasirale su se Jana Terzin, Sofija Fekete, Nikola Medan, Marko Delić, Nikola Blešić i Daniel Šipoš.

     

    Narednog vikenda održava se tradicionalni turnir u Pančevu gde će OJK „Proleter MD“ nastupiti na ekipnom takmičenju sa pionirima i na pojedinačnom turniru sa kadetima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport