• OLIMPIJSKI KARNEVAL PRODEFILOVAO KROZ CENTAR GRADA

    Specijalni gost Anja Crevar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Na Trgu slobode u Zrenjaninu danas je održana manifestacija „Olimpijski karneval“, koju tradicionalno organizuju Vojvođanska banka i Olimpijski komitet Srbije.

    olimpijski-karneval

    Na manifestaciji je učestvovalo šest zrenjaninskih osnovnih škola, i to „Đura Jakšić“, „Petar Petrović Njegoš“, „2. oktobar“, „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Žarko Zrenjanin“. Pobednička ekipa u plesu iz OŠ „Đura Jakšić“ ide na finalno takmičenje i dobiće priliku da osvoji sportsku opremu u vrednosti od 100.000 dinara iz nagradnog fonda Vojvođanske banke.

    Na događaju je specijalni gost bila Anja Crevar, naša najmlađa učesnica Olimpijskih igara u Riju, koja će se nadmetati u plivanju, u discipline 400 metara mešovito.

    – Srećna sam što prisustvujem ovako lepom događaju. Moje pripreme, inače, teku po planu, sutra putujem za Tursku, gde ću provesti 20 dana, i nadam se najboljem – poručila je Anja, burno pozdravljena od najmlađih Zrenjaninaca.

    Karneval je otvorio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, uz ocenu da je naš grad, koji je iznedrio mnogo olimpijaca, pravo mesto za ovakve događaje.

    olimpijski-karneval

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport