• Održana autoslalom trka „Nagrada Banata“, među učesnicima i četiri žene

    Autoslalom trka „Nagrada Banata 2019 – 2. autoslalom Zrenjanin“ održana je u nedelju, 2. juna, na stazi u industrijskoj zoni „Bagljaš – Elemir“.   U trkama je učestvovalo 67 takmičara iz nekoliko zemalja iz regiona i iz Srbije. Među učesnicima su bile čak  četiri dame, između ostalih i jedna iz Hrvatske.   – Dužina staze bila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Održana autoslalom trka „Nagrada Banata“, među učesnicima i četiri žene

    Autoslalom trka „Nagrada Banata 2019 – 2. autoslalom Zrenjanin“ održana je u nedelju, 2. juna, na stazi u industrijskoj zoni „Bagljaš – Elemir“.

     

    U trkama je učestvovalo 67 takmičara iz nekoliko zemalja iz regiona i iz Srbije. Među učesnicima su bile čak  četiri dame, između ostalih i jedna iz Hrvatske.

     

    – Dužina staze bila je 2,1 kilometar. Staza je imala deset elemenata koji čine kapije, čunjevi i šikane – objasnio je jedan od organizatora trke Uroš Simić.

     

    Pročitajte još: Šampioni Srbije proslavili osvajanje šeste titule državnog prvaka (Video)

     

    Takmičenje je svečano otvorio pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura. On je naglasio da je ove godine bio mnogo veći broj takmičara nego prošle. Kako je istakao, mogli su se čuti pozitivni komentari gostiju i učesnika.

     

    – Podsetiću da Zrenjanin ima dve licencirane staze. Jedna se nalazi u industrijskoj zoni „Ečka“, a druga je u industrijskoj zoni „Bagljaš“ – naglasio je Salapura.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport