• ODRŽAN POLUMARATON, POBEDNICI IZ KRUŠEVCA I NOVOG SADA

    ZRENJANIN – Nenad Živković iz Kruševca i Aleksandra Burkanović iz Novog Sada pobednici su prvog „Zrenjaninskog polumaratona“, koji je održan danas. Stazu dužine 21,120 kilometara Živković je istrčao za 1:15:59 čas, a Burkanović za 1:29:48. Drugo mesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Igor Stanojević iz Prokuplja, dok je treći bio Josip Major iz Sombora. Drugoplasirana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODRŽAN POLUMARATON, POBEDNICI IZ KRUŠEVCA I NOVOG SADA

    ZRENJANINNenad Živković iz Kruševca i Aleksandra Burkanović iz Novog Sada pobednici su prvog „Zrenjaninskog polumaratona“, koji je održan danas. Stazu dužine 21,120 kilometara Živković je istrčao za 1:15:59 čas, a Burkanović za 1:29:48.

    Foto: Grad Zrenjanin
    Foto: Grad Zrenjanin

    Drugo mesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Igor Stanojević iz Prokuplja, dok je treći bio Josip Major iz Sombora.

    Drugoplasirana u ženskoj konkurenciji bila je Zrenjaninka Biljana Bursać, atletičarka beogradske „Crvene zvezde“, a treće mesto pripalo je Zorici Kulić iz Sombora.

    U Trci zadovoljstva, održanoj na stazi dužine 7 kilometara, u muškoj konkurenciji trijumfovao je Aleksandar Adžić iz Beograda, drugi je bio Ilija Milenković iz Kruševca i treći Damir Stojanov iz Apatina.

    U ženskoj konkurenciji trijumfovala je Gizela Šerić iz Odžaka, druga je bila Biljana Savić iz Zrenjanina i treća Danijela Dragojević iz Novog Sada.

    Oko 600 učesnika pojavilo se danas na Trgu slobode, na startu prvog „Zrenjaninskog polumaratona“, koji je organizovao Atletsko – rekreativni klub „Petrovgrad“, uz podršku Grada Zrenjanina i Sportskog saveza, dok je u Trci zadovoljstva učešće uzelo oko 200 takmičara.

    – Dugo smo pripremali ovu sportsku manifestaciju i ponosni smo na broj učesnika koji smo uspeli da okupimo. Želimo da manifestacija bude tradicionalna i da se naredne godine okupimo u još većem broju – poručio je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, koji je otvorio prvi „Zrenjaninski polumaraton“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport