Sport

ODRŽAN FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE U ODBOJCI (FOTO)

odbojka-volley
OK VGSK Veliko Gradište

ZRENJANIN – Proteklog vikenda, u tehničkoj organizaciji Odbojkaškog kluba Proleter, u Zrenjaninu je održan finalni turnir prvenstva Srbije o odbojci, u pionirskom uzrastu, za sezonu 2017.

 

 

Ukupno 12 odbojkaških ekipa, tokom prethodna tri dana, odigralo je mnoštvo odličnih utakmica, a do samog finala došle su, po mnogima, dve najbolje ekipe turnira – OK VGSK iz Velikog Gradišta i MOK KIKINDA iz istoimenog grada.

 

Na kraju, plasman tri prvoplasirane ekipe turnira je bio sledeći:

1. OK VGSK Veliko Gradište

2. MOK KIKINDA

3. S.K. VOLLEY Novi Sad

 

 

Specijalno za portal zrenjaninski.com, nakon finalne utakmice, razgovarali smo sa jednim od gostiju turnira, proslavljenim reprezentativcem Jugoslavije, osvajačem zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju i evropskog zlata u Ostravi 2001. godine, Vasom Mijićem, koji je rekao:

 

– Pre svega bih želeo da čestitam domaćinu turnira na organizaciji. Sve je bilo dobro. Deca su uživala, igrala, nadmetala se ova tri dana. Odigrano je mnogo utakmica i moglo se dosta toga dobrog videti. Ovde ima sjajnih momaka tako da, ako nastave da treniraju, ne moramo da brinemo za budućnost. Čestitam svim učesnicima, posebno osvajačima medalja. Moja ekipa je bila treća, a bila nam je čast što smo učestvovali na ovako velikom turniru.

 

OK VGSK Veliko Gradište

 

MOK KIKINDA

 

S.K. VOLLEY Novi Sad
Podeli članak
sinovoz
FAM