• Odličan vikend džudista

    Osvojili pregršt medalja u Vršcu i Kanjiži

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    KANJIŽA, VRŠAC – U subotu i nedelju održani su međunarodni turniri u džudou za poletarce, pionire i kadete u Kanjiži i Vršcu.

    Takmičari iz Zrenjanina pobrali brojne medalje
    Takmičari iz Zrenjanina pobrali brojne medalje

    U Kanjiži su nastupali poletarci i mlađi pioniri i na ovom nadmetanju je učestvovalo 285 džudista iz Rumunije, Mađarske i Srbije. Takmičari Omladinskog džudo i sambo kluba Proleter ostvarili su odlične rezultate.

    Zlatne medalje su osvojili Nikola Medan, Nemanja Ristić, Milan Bulaja, Marko Milutin i Nemanja Rajković. Srebrno odličje je izborio Aleksa Panić, dok su se bronzanom medaljom okitili Miona Bogaroški, Vukašin Mijoković, Vuk Momirov, Relja Momirov, Dušan Momirski i Đorđe Obućinski.

    U Vršcu su nastupili stariji pioniri i kadeti i na tom takmičenju je učestvovalo 258 takmičara iz Rumunije, Hrvatske, Mađarske i Srbije.

    Kada je reč o Zrenjanincima, zlatnu medalju je osvojio Vidak Vučinić, srebrnu Mihajlo Vujović, dok je bronza pripala Dušanu Ludoškom.

    – Ovo je bio izuzetno uspešan vikend za džudiste Proletera MD, a sledećeg vikenda stariji pioniri nastupaju na prvenstvu Srbije koje će biti održano u Nišu – kaže trener Tomislav Kohajm.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport