• ODLIČAN USPEH KUGLAŠICE BANATA HERMINE LUKAČ

    ZRENJANIN – Kuglašica zrenjaninskog „Kristala“ Hermina Lukač i njen kolega Alen Kujundžić iz subotičkog „Spartaka“ novi su prvaci Vojvodine u disciplini miks. Oni su u kuglani „Funk arena“ u Bačkoj Topoli oborili 596 čunjeva. Interesantno je da su, u istoj ovoj kuglani, Hermina Lukač i Alen Kujundžić pobedili na Prvenstvu Srbije – region Vojvodina i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODLIČAN USPEH KUGLAŠICE BANATA HERMINE LUKAČ

    ZRENJANIN – Kuglašica zrenjaninskog „Kristala“ Hermina Lukač i njen kolega Alen Kujundžić iz subotičkog „Spartaka“ novi su prvaci Vojvodine u disciplini miks. Oni su u kuglani „Funk arena“ u Bačkoj Topoli oborili 596 čunjeva.

    Hermina Lukač

    Interesantno je da su, u istoj ovoj kuglani, Hermina Lukač i Alen Kujundžić pobedili na Prvenstvu Srbije – region Vojvodina i prošle godine, da bi, potom slavili i na šampionatu Srbije u Vrbasu.

    Na ovogodišnji šampionat Srbije u miksu 30. aprila plasiralo se ukupno deset parova, a među njima i par Olivera Čikoš (Banat) i Ivan Mesaroš (Jedinstvo, Novi Bečej).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport