• ODLIČAN START SEZONE ZA KARATISTE ZRENJANINA

    BEOGRAD – Takmičari Karate kluba „Zrenjanin“ dobro su startovali u novoj sezoni učešćem na veoma jakom turniru „Beogradski pobednik“. U konkurenciji 114 klubova iz 11 zemalja, zrenjaninski karatisti su ostvarili zapažen rezultat. Anja Milovanović je u konkurenciji kadetkinja do 54kg osvojila bronzu, dok je Aleksandra Vujasinović u konkurenciji juniorki do 53kg osvojila srebro. Najbolji nastup […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODLIČAN START SEZONE ZA KARATISTE ZRENJANINA

    BEOGRAD – Takmičari Karate kluba „Zrenjanin“ dobro su startovali u novoj sezoni učešćem na veoma jakom turniru „Beogradski pobednik“.

    Karatisti "Zrenjanina" na takmičenju "Beogradski pobednik"
    Karatisti „Zrenjanina“ na takmičenju „Beogradski pobednik“

    U konkurenciji 114 klubova iz 11 zemalja, zrenjaninski karatisti su ostvarili zapažen rezultat. Anja Milovanović je u konkurenciji kadetkinja do 54kg osvojila bronzu, dok je Aleksandra Vujasinović u konkurenciji juniorki do 53kg osvojila srebro.

    Najbolji nastup je ostvario Đorđe Salapura koji je osvojio dve medalje, u konkurenciji mlađih seniora zlato, a u seniorskoj konkurenciji bronzu, obe u kategoriji -75kg. Takođe, Đorđe je imao veoma zapažen i ekipni nastup za reprezentaciju Srbije, pobedivši u oba meča veoma kvalitetne i iskusne takmičare iz Crne Gore i Hrvatske. Od ukupno 9 mečeva ostvario je 8 pobeda i imao je samo jedan izgubljen meč. Kao nagrada, usledio je poziv selektora za pripreme seniorske reprezentacije Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport