• ODLIČAN REZULTAT KAO UVERTIRA ZA PRVENSTVO SRBIJE

    INĐIJA – Za vikend je održano prvenstvo Vojvodine za pioniore i nade u Inđiji, na kojem su najmlađi karatisti Karate kluba Zrenjanin ostvarili odličan rezultat i svi se plasirali na prvenstvo Srbije.     Najsjajnije odličje su osvojili Marina Oro, koja je bila najbolja u kategoriji nada 2005 -39kg, pionir Bojan Stojković 2007 -35 kg […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODLIČAN REZULTAT KAO UVERTIRA ZA PRVENSTVO SRBIJE

    INĐIJA – Za vikend je održano prvenstvo Vojvodine za pioniore i nade u Inđiji, na kojem su najmlađi karatisti Karate kluba Zrenjanin ostvarili odličan rezultat i svi se plasirali na prvenstvo Srbije.

     

    Karate kluba Zrenjanin

     

    Najsjajnije odličje su osvojili Marina Oro, koja je bila najbolja u kategoriji nada 2005 -39kg, pionir Bojan Stojković 2007 -35 kg i Mihajlo Bogdanović u konkureniciji pionira 2008 -30kg, dok je bronzanu medalju osvojio pionir Veljko Kerčov 2007 -40kg.

     

    Plasman na državno prvenstvo, koje će se održati za dve nedelje, ostvarila je i nada Jelena Radojčin 2006 -45kg.

     

    Za vikend je, takođe, bilo održano seniorsko prvenstvo Srbije u Čačku. U kategoriji -75 kg Đorđe Salapura zauzeo je 5. mesto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport