• Odličan odziv na prvo onlajn predavanje za sportske stručnjake

    Sportski savez Grada Zrenjanina je, uz podršku Grada Zrenjanina, a prilagođavajući svoj rad novonastalim okolnostima, po prvi put organizovao stručno onlajn predavanje, odnosno besplatan seminar za sportske stručnjake. Predavač je bio eminentni profesor Vladimir Koprivica, a tema je bila „Planiranje i upravljanje procesom takmičenja i treninga“.   Na ovakav jedinstveni seminar odazvalo se više od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan odziv na prvo onlajn predavanje za sportske stručnjake

    Sportski savez Grada Zrenjanina je, uz podršku Grada Zrenjanina, a prilagođavajući svoj rad novonastalim okolnostima, po prvi put organizovao stručno onlajn predavanje, odnosno besplatan seminar za sportske stručnjake. Predavač je bio eminentni profesor Vladimir Koprivica, a tema je bila „Planiranje i upravljanje procesom takmičenja i treninga“.

     

    Na ovakav jedinstveni seminar odazvalo se više od 30 zrenjaninskih trenera i sportskih radnika.

     

    – Ovakvo onlajn predavanje omogućava interaktivnu komunikaciju. U skladu sa utiscima, planiramo dalji nastavak ovakvih aktivnosti, shodno aktuelnoj situaciji kada sportske dvorane i sportisti miruju. Ovo je prilika da sportski stručnjaci nadograde ili bar obnove svoje znanje, a profesor Koprivica je sigurno najkompetentniji za to – kaže pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina zadužen za sport Simo Salapura.

     

    Pročitajte još: SIMO SALAPURA: Velikani sporta pokazuju kakvom se taktikom pobeđuje

     

    Dr Vladimir Koprivica bio je dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu. Ima višegodišnje istustvo u radu stručnog tima Košarkaške reprezentacije Srbije. Predavao je na više fakulteta u zemlji i inostranstvu, a objavio je preko 100 stručnih i naučnih radova.

     

    Savetnik je brojnih sportista olimpijaca i trenera, i trenutno je član stručnog tima Košarkaškog kluba Partizan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport