• Odličan nastup džudista Proletera na turniru u Vršcu

    Proteklog vikenda u Vršcu je održan jedan od najkvalitetnijih džudo turnira u sezoni, koji je u dva takmičarska dana okupio 600 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, BiH, Rumunije, Grčke, Crne Gore i Bugarske.   Takmičari Omladinskog džudo kluba  “Proleter MD“ iz Zrenjanina, iz svih sekcija,  ostvarili su sjajan uspeh zauzevši drugo mesto u sveukupnom plasmanu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan nastup džudista Proletera na turniru u Vršcu

    Proteklog vikenda u Vršcu je održan jedan od najkvalitetnijih džudo turnira u sezoni, koji je u dva takmičarska dana okupio 600 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, BiH, Rumunije, Grčke, Crne Gore i Bugarske.

     

    Takmičari Omladinskog džudo kluba  “Proleter MD“ iz Zrenjanina, iz svih sekcija,  ostvarili su sjajan uspeh zauzevši drugo mesto u sveukupnom plasmanu.

     

    Prva mesta u svojim kategorijama osvojili su Mia Afrić, Nikola Medan, Nemanja Kojčić, Milica Radaković, Maša Eremić, Viktor Eremić i Mihajlo Isakov.

     

    Druga mesta u svojim kategorijama osvojili su Lenka Stojanov, Dante Kondić, Ognjen Vukobrat, Relja Momirov, Milan Bulaja, Dušan Momirski, Milica Milekić, Bogdan Lučić, Dragan Isakov i Nikolina Trivunović.

     

    Treća mesta u svojoj kategoriji osvojili su Jana Terzin, Andrej Ankić, Dušan Ludoški, Miona Karan, Anđela Petrović, Nemanja Marjanović, Luka Šolaja, Nemanja Tomašević, Vuk Bačikin i Gordana Bošnjak.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Svim takmicarima zelim iskrene cestitke na osvojenim nagradama,a posebno nasem unuku Nemanji Tomasevic,

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport