• Odbojkašice Srbije plasirale se na evropsko prvenstvo za juniorke (Foto)

    Veliki uspeh odbojkašica i delimičan uspeh odbojkaša Srbije, ostvaren je na kvalifikacionim turnirima za odlazak na Evropsko prvenstvo, koji su prethodna tri dana održani u našem gradu.   Nakon jučerašnje pobede nad Holanđankama od 3:1 u setovima ( 28:30, 25:16, 25:15, 25:18 ), naše juniorke su, zauzevši prvo mesto u A kvalifikacionoj grupi druge runde, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice Srbije plasirale se na evropsko prvenstvo za juniorke (Foto)

    Veliki uspeh odbojkašica i delimičan uspeh odbojkaša Srbije, ostvaren je na kvalifikacionim turnirima za odlazak na Evropsko prvenstvo, koji su prethodna tri dana održani u našem gradu.

     

    odbojkašice
    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon jučerašnje pobede nad Holanđankama od 3:1 u setovima ( 28:30, 25:16, 25:15, 25:18 ), naše juniorke su, zauzevši prvo mesto u A kvalifikacionoj grupi druge runde, izborile direktan plasman na 26. prvenstvo Evrope za juniorke.

     

    odbojkašice
    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon juniorki i juniori su odigrali svoj odlučujući meč.
    Nakon poraza od Portugala rezultatom 3:1 ( 25:22, 25:21, 13:25, 31:29 ), mladi odbojkaši Srbije zauzeli su drugo mesto u svojoj grupi i izborili plasman u treću rundu kvalifikacija za evropsko
    prvenstvo.

     

    odbojkaši
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport