• ODBOJKAŠICE SPREMNE PUTUJU U SUBOTICU

    Očekuje ih teška utakmica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Odbojakšice MD Zrenjanin igraju večeras prvu utakmicu plej ofa Super lige Srbije u Subotici protiv Spartaka.

    odbojka_md_zrenjanin

    – Spremni putujemo u Suboticu – kaže za naš portal Dejan Desnica, trener zrenjaninskih odbojkašica. – Žreb je hteo da igramo u kratkom periodu jedni protiv drugih, a zaista su u pitanju ekipe izjednačenog kvaliteta, pa će biti borba za svaku loptu. I Subotičanke su izborile plasman u Evropu, baš kao i mi, i to govori o kakvoj je ekipi reč.

    Da se ništa neće znati do poslednjeg minuta meča, za portal „Zrenjaninski“ potvrđuje i Vanja Radanović, kapitenka ekipe MD Zrenjanin.

    – U prvenstvenom delu dobili smo mi njih i one nas, tako da jedino mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe i igrati najbolje što možemo – poručuje Radanović.

    Druga utakmica igra se u Zrenjaninu, u subotu, u 20 časova, i pomoć publike biće od neprocenjive važnosti. Ukoliko bude potrebe, igraće se i treći meč u kom će Subotičanke ponovo biti domaćini.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport