• Odbojkašica Aleksandra Uzelac predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu

    Članica Odbojkaškog kluba Bagljaš 023 iz Zrenjanina Aleksandra Uzelac našla se na širem spisku juniorskih igračica za Evropsko prvenstvo 2020. Prvenstvo će biti odigrano u Zenici i Osijeku od 22. do 30. avgusta.   Prvi trener ženske juniorske reprezentacije Srbije Milan Gršić saopštio je imena 29 mladih odbojkašica koje će braniti boje naše zemlje. Među […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašica Aleksandra Uzelac predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu

    Članica Odbojkaškog kluba Bagljaš 023 iz Zrenjanina Aleksandra Uzelac našla se na širem spisku juniorskih igračica za Evropsko prvenstvo 2020. Prvenstvo će biti odigrano u Zenici i Osijeku od 22. do 30. avgusta.

     

    Prvi trener ženske juniorske reprezentacije Srbije Milan Gršić saopštio je imena 29 mladih odbojkašica koje će braniti boje naše zemlje. Među njima se našla i Zrenjaninka Aleksandra Uzelac, koja igra na poziciji primača.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Luka Cvetićanin jedan od najbržih fudbalera u Evropi!

     

    Juniorke Srbije igraće u A grupi, u Zenici, sa Bosnom i Hercegovinom, Italijom, Slovačkom, Belorusijom i Poljskom. U B grupi, u Osijeku, nastupiće Hrvatska, Rusija, Turska, Nemačka, Bugarska i Francuska.

     

    Polufinalne utakmice, kao i utakmice za medalje, odigraće se u Zenici, a mečevi za plasman od 5. do 8. mesta u Osijeku.

     

    Na Evropskom prvenstvu 2020. pravo igranja imaju odbojkašice rođene 1. januara 2002. i mlađe.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport