• ODBOJKAŠI PRUŽILI SJAJNE PARTIJE U SVIM KATEGORIJAMA

    ZRENJANIN – Odbojkaši zrenjaninskog Proletera bili su veoma aktivni prethodnog vikenda i pružili su sjajne partije, uz zabeležene pobede u svim uzrasnim kategorijama.     OK Proleter – OK Vojvodina NS Seme 2 (seniori) 3:1 (25:23, 25:14, 25:17)   Seniorska ekipa Proletera odigrala je prvenstveni meč u okviru 18. kola Druge lige „Sever“ protiv novosadske […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODBOJKAŠI PRUŽILI SJAJNE PARTIJE U SVIM KATEGORIJAMA

    ZRENJANINOdbojkaši zrenjaninskog Proletera bili su veoma aktivni prethodnog vikenda i pružili su sjajne partije, uz zabeležene pobede u svim uzrasnim kategorijama.

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    OK ProleterOK Vojvodina NS Seme 2 (seniori) 3:1 (25:23, 25:14, 25:17)

     

    Seniorska ekipa Proletera odigrala je prvenstveni meč u okviru 18. kola Druge lige „Sever“ protiv novosadske Vojvodine NS Seme 2 i zabeležila veoma važnu pobedu od 3:1. Zbog velikog broja povreda ključnih igrača, trener Zrenjaninaca Predrag Tanacković je bio prinuđen da na ovom meču izvede podmlađen sastav, koji se odlično snašao i ovom pobedom značajno se udaljio od potencijalne zone ispadanja, što je i bio prvenstveni cilj na početku sezone.

     

    U narednom kolu, prvi tim Proletera gostuje Hercegovini iz Topolovca.

     

    OK Proleter

     

    Pionirska ekipa Proletera plasirala se na finalni turnir Vojvodine, pošto su u dvomeču sa Partizanom iz Bača bili bolji. Prvi meč u Baču pripao je Partizanu sa 3:1, dok su u revanšu Zrenjaninci zabeležili maksimalnu pobedu od 3:0. Završni turnir će biti održan u Kleku, a pored zrenjaninskih crveno-belih, plasman su još izborili i OK Srem iz Sremske Mitrovice, OK SK Volej iz Novog Sada i domaćin turnira OK Klek.

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera

     

    Kadetska ekipa OK Proleter odigrala je svoj meč protiv Kleka i zabeležila maksimalnu pobedu od 3:0 u setovima (25:23, 25:14, 25:17). Nakon ove pobede, Zrenjanincima sledi četvrtfinalni dvomeč protiv subotičkog Spartaka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport