• Odbojkaši Proletera upisali i šestu ovosezonsku pobedu (Foto)

    OK Proleter – OK Mladost (Turija) 3:0 (25:17, 25:11, 25:20)   Odbojkaši zrenjaninskog Proletera upisali su i šestu ovosezonsku pobedu. Ovog puta su savladali ekipu Mladosti iz Turije maksimalnim rezultatom 3:0, u okviru 11. kola Druge muške lige.   U utakmici koja je odigrana u nedelju, 17. februara, u Kristalnoj dvorani, pred oko 100 gledalaca, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkaši Proletera upisali i šestu ovosezonsku pobedu (Foto)

    OK Proleter – OK Mladost (Turija) 3:0 (25:17, 25:11, 25:20)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera upisali su i šestu ovosezonsku pobedu. Ovog puta su savladali ekipu Mladosti iz Turije maksimalnim rezultatom 3:0, u okviru 11. kola Druge muške lige.

     

    U utakmici koja je odigrana u nedelju, 17. februara, u Kristalnoj dvorani, pred oko 100 gledalaca, Zrenjaninci su prikazali mnogo bolju igru u svim segmentima. Stoga se pobeda ni u jednom trenutku nije dovodila u pitanje.

     

    – Pre svega, ovo je bila veoma bitna utakmica za nas. Morali smo da je dobijemo i da na taj način obezbedimo opstanak u ligi. Današnji protivnik bila je jedina ekipa koja je mogla da nam pomrsi račune. Naše je da se i dalje trudimo i radimo. Mali problem nam predstavljaju bolesti, jer nam je i danas falila nekolicina igrača, ali se nadamo da će se to popraviti u narednom periodu – rekao je, nakon utakmice, prvi strateg Zrenjaninaca Predrag Tanacković.

     

    On je dodao da ih u narednom kolu očekuje gostovanje u Ravnom Topolovcu, ekipi koja je, bez obzira što je poslednja na tabeli, veoma nezgodan protivnik na svom terenu. Zato Proleter u tu utakmicu mora da uđe sa puno respekta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport