• ODBOJKAŠI PROLETERA SAVLADALI RUMUNSKOG SUPERLIGAŠA

    ZRENJANIN – Sportska redakcija portala zrenjaninski.com, juče je u sportskoj hali Medison, prisustvovala prijateljskoj odbojkaškoj utakmici između OK Proleter i ekipe  CSU UVT iz Temišvara, koja je član rumunske Super lige.     Imajući u vidu da su Zrenjaninci otpočeli pripremni proces pre manje od mesec dana, a da je Rumunima ovo bila prva pripremna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODBOJKAŠI PROLETERA SAVLADALI RUMUNSKOG SUPERLIGAŠA

    ZRENJANIN – Sportska redakcija portala zrenjaninski.com, juče je u sportskoj hali Medison, prisustvovala prijateljskoj odbojkaškoj utakmici između OK Proleter i ekipe  CSU UVT iz Temišvara, koja je član rumunske Super lige.

     

    odbojkaši
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Imajući u vidu da su Zrenjaninci otpočeli pripremni proces pre manje od mesec dana, a da je Rumunima ovo bila prva pripremna utakmica, greške su se potkradale na obe strane. I pored toga, viđena je veoma kvalitetna odbojkaška utakmica, u kojoj je domaća ekipa na kraju slavila sa
    4:1 ( zvanično 3:1 u setovima, ali pošto je utakmica prijateljskog karaktera, dvojca trenera su se dogovorila da se odigra i peti set, kako bi što bolje iskoristili ovu utakmicu za uigravanje ekipa ).

    Nakon utakmice, razgovarali smo sa Predragom Tanackovićem, trenerom odbojkaša Proletera, koji je za naš portal izjavio:

     

    Vrlo sam zadovoljan zalaganjem mojih igrača na današnjoj utakmici. Ekipa iz Temišvara igra Super ligu Rumunije, tako da je mene pomalo iznenadio krajnji rezultat i naša ubedljiva pobeda. Motiv momaka da se dokažu pred nekom superligaškom ekipom je očigledno presudio. Ovo ne treba da nas ponese, mi treba još mnogo da radimo kako bismo ustalili igru. Ovo je na moment bilo dobro ali mora biti još mnogo bolje, naglašava Tanacković.

     

    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Kako prvenstvo Srbije u Drugoj ligi – sever, u kojoj se OK Proleter takmiči u narednoj sezoni počinje za nešto više od dve nedelje, Tanacković je dodao da su planovi da se u narednom periodu odigraju još
    dve-tri utakmice sa jakim protivnicima, kako bi odbojkaši spremni dočekali start prvenstva.

    – Na žalost, ne možemo pretendovati na plasman u višu ligu, jer četiri standardna igrača koji nose igru Proletera trenutno nisu sa ekipom pošto  studiraju u Novom Sadu a jedan je u Nišu, naglašava Tanacković i ističe da je sredina tabele realnost koju treba očekivati u narednom prvenstvu.

     

    Tekst i foto : Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport